Сьогодні на Закарпатті будуть застосовані обмеження електроенергії: список

Укренерго просить споживати електроенергію ощадливо – з 12:00 до 22:00. Не вмикати у вказаний час кілька потужних приладів одночасно.

Сьогодні світла не буде у деяких селах Берегівського району через планові роботи:

В.Бейгань
Сільце
Хмільник
Чорнотисово
Олешник
Виноградів
В.Копаня
Черна
Перехрестя
В.Ком’яти

Також, 16 вересня у Виноградові та трьох селах не буде електроенергії через планові роботи. Виноградівська міська рада інформує про тимчасове припинення електропостачання для жителів міста Виноградів, а також сіл Олешник, Велика Копаня та Великі Ком’яти 16 вересня 2024 року. Відключення триватиме з 8:00 до 17:00 у зв’язку з проведенням планових робіт, організованих ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

У Виноградові електроенергія буде відключена на вулицях Лемаковиця, Травнева (колишня Першотравнева), Ярослава Мудрого (колишня Шолохова) та Армійська. У селі Олешник без світла залишаться мешканці вулиць Зелена, М.Любки, Українська та Садова. У Великій Копані відключення відбудеться на вулиці Лесі Українки, а у Великих Ком’ятах — на вулицях Миру та Квіткова.

В деяких селах Тячівського району 16 вересня проведуть планові відключення світла. Світла не буде у таких населених пунктах:

Біла церква
Вонігово
Брустури
Бедевля
Лопухів
Тячів
Вільхівські Лази
Калини
Терново
Глибокий Потік

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *