Дрон від «Монологів над Ужем» попрямував на передову!

«Монологи єднають» – в Ужгороді на театральному фестивалі зібрали кошти на дрон.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

10-15 вересня в Ужгороді відбувся Міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем». Завдяки учасникам та гостям фестивалю вдалося зібрати 14 900 гривень.

Про це повідомляє Рух підтримки закарпатських військових-Ужгород.

«Дрон від театралів Ужгорода сьогодні попрямував на передову! 14900 грн на нього пожертвували глядачі вистав минулого тижня, за що ми їм надзвичайно вдячні.

Вистави, народжені в умовах війни – Міжнародний театральний фестиваль моновистав «Монологи над Ужем» відбувся минулого тижня. Фестиваль традиційно провели у межах відзначення Дня Ужгорода. Цього року до обласного центру Закарпаття знову приїхали прифронтові театри та актори, які продовжують працювати під обстрілами, в підвалах, без світла, в умовах обмежених ресурсів, з постійною тривогою за кожного глядача.

Вистави показували на сценах Закарпатського облмуздрамтеатру та театру ляльок «Бавка».

Засновники фестивалю та співорганізатори – Ужгородська міська рада, Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, газета «Закарпатські оголошення».

Під час фестивалю Рух підтримки закарпатських військових-Ужгород збирав донати на підтримку наших захисників», – йдеться у дописі.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *