У Буштині попрощалися із загиблим воїном Ігорем Висторобським

Ігор Володимирович Висторобський – інспектор прикордонної служби вищої категорії, майстер-сержант, який вірно стояв на сторожі нашої безпеки.

Ігор був одним із тих, хто ще з 2014 року боровся за суверенітет України, охороняючи українсько-російський кордон у найгарячіших точках. З перших днів повномасштабного вторгнення він безстрашно брав участь у бойових діях, захищаючи рідну землю на передових позиціях у Донецькій та Луганській областях.

Кілька тижнів тому він отримав множинні осколкові поранення голови, черепно-мозкову травму та травматичну ампутацію лівої руки внаслідок обстрілу в районі Ямполя. Попри тяжкі поранення, він боровся за життя майже два тижні в лікарні, але, на жаль, його серце не витримало… Ми втратили справжнього Героя, який до останнього подиху стояв заради нашого майбутнього.

Духовенство Закарпатської єпархії ПЦУ звершили Чин похорону військового- прикордонника. Про це повідомив Єпископ Варсонофій.

Полеглий воїн почав свою службу у 2006 році в Мукачівському прикордонному загоні. У 2016 році прикордонник брав участь в антитерористичній операції, за що  отримав відзнаку від президента України.

Доброта, чуйність, щирість та відвертість – саме за це любили і поважали Ігоря його побратими. Світлий спомин про Героя назавжди залишиться у пам’яті та серцях тих, хто його знав.

У перші дні повномасштабного вторгнення він не вагаючись, став на захист незалежності та суверенітету нашої країни.  Внаслідок обстрілу позицій українських військових на сході України, Ігор отримав важкі, несумісними з життям поранення. Провести мужнього захисника України прийшли його рідні, друзі, односельці та побратими.  

Героя поховали на Закарпатті у його рідному селі Буштино.

Чин поховання, з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського ПЦУ Варсонофі здійснив капелан Мукачівського прикордонного загону протоієрей Віктор Худяк, у співслужінні духовенства Хустсько- Тячівського благочиння.

Щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна!

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *