На Закарпатті затримали палія автомобіля ЗСУ та Червоного Хреста, який діяв на замовлення російських спецслужб

За результатами проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області у співпраці зі Службою безпеки України затримали 21-річного жителя Вінниччини, причетного до серії підпалів автівок в Ужгороді.

Зловмисника викрили 24 вересня вночі, коли він виконував чергове замовлення російських спецслужб – підпалив автомобіль марки «УАЗ», яким користувався військовий.

Окрім цього, за оперативними даними поліції затриманий причетний і до підпалу двох автівок на вулиці Баб’яка, що сталося вночі 16 вересня. Тоді вогнем було пошкоджено два автомобілі марки Nissan X-Trail: один з них належав міжнародній організації «Червоний Хрест», інший – військовослужбовцю.

У ході слідства поліцейські встановили, що місяць тому представники російських спецслужб звʼязалися зі зловмисником через соцмережі. Вони запропонували заробіток від 1000 до 1600 доларів за підпали автівок військових. За класичною схемою, в якості підтвердження, виконавець мав надіслати відеопідтвердження. Зловмисник двічі виконав усі умови, однак жодного разу оплати так і не отримав, повідомляє Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *