Поліція Закарпаття розслідує ДТП, внаслідок якої загинув народний артист Сташків

Поліція Закарпаття розслідує ДТП, внаслідок якої загинуло двоє чоловіків, серед яких народний артист Богдан Сташків.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Близько 14:10 на автодорозі «Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я» сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце прибула слідчо-оперативна група Відділення поліції №2 Мукачівського РУП, співробітники якої встановили обставини аварії.

Наразі відомо, що 67-річний житель міста Тисмениця Івано-Франківської області, керуючи автомобілем «BMW», не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах.

Від отриманих травм на місці ДТП загинув водій та його 59-річний пасажир. Окрім цього, з місця події госпіталізували і 67-річну пасажирку вказаного авто.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі призначать експертні дослідження, щоб встановити об’єктивні обставини автопригоди. Слідство триває, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Нагадаємо, що в смертельній ДТП загинув народний артист України Богдан Сташків. Він народився на Рогатинщині, тривалий час він працював у Тисмениці, де очолював відділ культури. Він також гастролював у країнах Європи, Канаді, Сполучених Штатах Америки, популяризуючи українську музику.

На початку 2000-х український співак започаткував дитячий конкурс-фестиваль “Захід-ХХІ століття”. Сташків також активно займався науковою роботою в галузі мистецтва та культури та благодійністю. За життя артист збудував каплицю Спасіння Христового в м. Тисмениця, а також допомагав у будівництві та реставрації храмів на Прикарпатті. церти для військовослужбовців, хворих дітей та людей з інвалідністю.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *