Програму підтримки військовослужбовців за контрактом погодили в Ужгородській міськраді

Програму підтримки військовослужбовців військової служби за контрактом на 2025-2027 роки погодили сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради. Документ ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: [email protected]

За Програмою передбачається надання одноразової грошової матеріальної допомоги особам, які підписали контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях (Національна гвардія України, Державна прикордонна служба України) на строк не менше 3 років та зараховані до списків особового складу військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань та зареєстровані в Ужгороді.

Ресурсне забезпечення програми на 3 роки – 6 мільйонів гривень. Розмір одноразової грошової допомоги ужгородцям або ВПО, які перебувають на військовому обліку в Ужгородському РТЦК та СП, та уклали контракт у 2025-2027 роках із військовими частинами ЗСУ, іншими військовими формуваннями складає 10 000 гривень. Особи, які уклали контракт із військовими частинами Десантно-штурмових військ та Військово-морських сил ЗСУ – 50 тисяч гривень, інформує Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *