В Ужгороді сьогодні завершується Кубок України зі змішаних бойових мистецтв

Кубок України зі змішаних бойових мистецтв UF MMA – “Українська Федерація Змішаних Бойових Мистецтв” вчора та сьогодні триває в Ужгороді.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

За перемогу на спортивній арені комплексу «Золота гора» змагаються представники команд більш ніж 10 областей України, усього понад 300 учасників.

Офіційне відкриття змагань відбулося напередодні, спортсменів, тренерів та вболівальників привітала і начальниця Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук.

Змагання відбіркові: найсильніші спортсмени – переможці у своїх вагових та вікових групах – представлятимуть Україну на чемпіонаті світу GAMMA, який відбудеться в Індонезії у грудні цього року.

Організатори змагань – відокремлений підрозділ UF MMA у Закарпатській області (голова – Михайло Годинець), інформує пресслужба Ужгородської міськради.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *