Рекрутинг в Дії: долучайтесь до підрозділів Армії дронів без ТЦК та ВЛК

У застосунку “Дія” запровадили рекрутинг до Армії дронів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Запустили новий сервіс — рекрутинг до Армії дронів. Українці, долучайтесь до найефективніших підрозділів БпЛА за кілька кліків — без бюрократії, походів у ТЦК та проходження ВЛК.

Обирайте в Дії військову частину, яка спеціалізується на дронах і показує найкращі результати та напрям роботи. Після подання заяви вас запросять на співбесіду, а після її проходження — укладете контракт.

Серед вакансій — усе, що повʼязано з дронами. Тобто ви можете стати оператором БПЛА — від FPV до розвідувальних пташок — або ж інженером чи членом ремонтної бригади.

Після подання заяви потрапите тільки в той підрозділ, який обрали. Жодного «розподілу» та мобілізації через ТЦК, все вирішуєте ви і на базову військову підготовку йдете з вже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджуєте самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно.

Як скористатись сервісом у Дії?

Оновіть застосунок Дія
Натисніть Сервіси — Вступити в Армію дронів
Оберіть напрям та військову частину.

І це все! Заявка полетить на розгляд, і за результатами вас запросять на співбесіду до підрозділу. А далі — ви підпишете контракт та поїдете на навчання.

Для підрозділів рекрутинг у Дії — це можливість не лише швидко залучати бійців, але й «забронювати» потрібних кандидатів. Вони можуть запросити бійців до себе без зайвої бюрократії, ТЦК та ВЛК.

Дрони стали геймчейнджерами у війні. Вони знищують техніку за мільйони та надають українській армії стратегічну перевагу на полі бою. Ставайте частиною війни технологій — подавайте заяву про рекрутинг у Дії, щоб бачити результати своєї роботи в новинах, йдеться у дописі Мінцифри.

Нагадаємо, Армія дронів — це спільний проєкт Генштабу ЗСУ, Міноборони, Мінцифри та Держспецзв’язку за підтримки Президента України й фандрейзингової платформи UNITED24. Завдяки дронам українська армія отримує стратегічну перевагу на полі бою, знищуючи ворожу техніку та проводячи розвідку.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *