Кохання під мукачівською ратушею

Даніелла обожнювала недільні ранки. Свіжовичавлений яблучно-морковний сік, улюблена газета “Закарпатські ОГОлошення” та спокійне ранкове сонце на мукачівській площі – це був її ідеальний початок дня. Саме там, під тінистими кронами затишних дерев, вона й зустріла Максима.

комплексне розміщення реклами: групи • сторінки • сторіси • газети • сайт
• замовляйте рекламу, оголошення, повідомлення, вакансії
в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради
в журналі Впливові Люди
на сайті zakarpatpost.net

Він сидів на лавочці навпроти, занурений у власні думки. Коли вітер підхопив сторінку її газети, Максим підвівся, щоб повернути її. В їхніх очах спалахнула іскра – несподівана, тепла і миттєва.

Сьогодні вітер

“Вибачте, такий вітер сьогодні”, – промовив він, повертаючи їй газету “Закарпатські ОГОлошення”.
“Нічого страшного,” – відповіла Даніелла, усміхаючись. “Просто несподівано, що саме тут, під ратушею, можна зустріти такого джентльмена.”

Їхнє знайомство переросло в довгу розмову про все на світі. Виявилося, що вони обоє любили стару архітектуру Мукачева, обоє мали любов до класичної музики і обоє мріяли часто подорожувати.

Кохання розквітало

З того дня вони зустрічалися щонеділі біля ратуші. Їхнє кохання розквітало, як весняні квіти на площі. Незабаром у них з’явилися двоє чарівних діток: маленька Марійка, яка успадкувала мамину любов до книг, і активний Іванко, котрий завжди тягнувся до тата на його роботу в лісництві.

Максим був лісничим і обожнював проводити час у лісі. Він часто брав із собою сім’ю на грибні походи. Даніелла, хоч і не була такою фанаткою грибів, як її чоловік, з радістю проводила час на природі, насолоджуючись співом птахів і шелестом листя.

Чудові згадки

Їхнє життя було сповнене любові, щастя і маленьких радощів. А кожного разу, проходячи повз мукачівську ратушу, Даніелла згадувала той день, коли поруч під тінистими кронами розпочалася щаслива історія їхньої сім’ї.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *