Бестселери  Роберта Гріна в ексклюзивному оформленні

Американський письменник Роберт Грін, книги якого стали справжніми бестселерами, добре відомий усім поціновувачам сучасної соціально-психологічної публіцистики. Нестандартна подача інформації, глибокий аналіз та своєрідне бачення автора зробили справжню революцію у цьому жанрі. Всесвітнє визнання і статус сучасного класика Роберту Гріну принесла книга «48 Законів Влади». Вперше вона була видана в 1998 році накладом у понад мільйон двісті тисяч примірників. Пізніше твір було перекладено 24 мовами, завдяки чому він отримав багато прихильників в Україні та різних країнах світу.

Книга розкриває численні складні механізми, що пов’язують будь-яке суспільство з владою, і допомагає читачеві реалізувати свої амбіції в бізнесі, політиці, соціальній сфері через отримані знання про те, як максимально ефективно використовувати власні переваги і недоліки конкурентів.

В інтернет-магазині Fama представлено колекційні видання робіт Р. Гріна, які мають особливу цінність для колекціонерів і найбільших шанувальників письменника. А ще книга в ексклюзивному оформленні чудово підійде на подарунок людині, яку важко чимось здивувати. Купити книгу «48 Законів Влади» або інші колекційні видання та подарункове видання Роберта Гріна можна на fama.ua. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *