Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершив Заупокійну літію на Пагорбі Слави в Ужгороді

Про це інформує Департамент культури Закарпатської ОДА.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття вшанували пам’ять Героїв і Героїнь, які віддали життя за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Заупокійну літію на Пагорбі Слави звершив митрополит Київський і всієї України Блаженніший Епіфаній, який перебуває з візитом на Закарпатті.

Участь у меморіальному заході взяли керівники області та міста, народні депутати України і дипломати, військовослужбовці та правоохоронці, духовенство, громадськість.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять синів та доньок України, полеглих у війні проти російського агресора, та долучилися до спільної молитви за спокій їхніх душ.

Блаженніший Епіфаній вручив Церковні відзнаки рідним загиблих захисників, після чого відбулася церемонія покладання квітів до меморіалу та могил воїнів. Їхній подвиг назавжди вписаний в історію боротьби України та закарбований у наших серцях. Вічна пам’ять і шана Героям!

Департамент культури висловлює вдячність за пісенний супровід заходу Заслуженому академічному Закарпатському народному хору під керівництвом заслуженої працівниці культури України Наталії Петій-Потапчук, та за звукове оформлення – Закарпатському академічному обласному театру ляльок і, зокрема, його директору Мирославу Петію – ведучому заходу.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *