Що вирішували депутати на черговій сесії Ужгородської міськради

Близько 4,5 мільйони гривень із бюджету Ужгорода спрямують на підтримку захисників – за це проголосували на черговій сесії міської ради у четвер.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Депутати підтримали зміни до бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2024 рік, які стосуються і збільшення бюджетних призначень – зокрема, на реалізацію міських цільових програм підтримки військових.

Також, розглянули низку містобудівної документації. Так, затвердили містобудівну документацію «Детальний план території, обмеженої вулицями Михайла Грушевського, Олександра Попадинця, Мора Йокаі та Марії Заньковецької».

Підтримали проєкт рішення, щоб розробити «Детальний план території, обмеженої вулицями Августина Волошина, Івана Ольбрахта, Академіка Шпеника, Ботанічною набережною та площею Євгена Фенцика», а також «Детальний план території, обмеженої вулицями Михайла Грушевського, Мотрі Братійчук (Челюскінців), Академіка Корольова, Героїв 128-ї бригади (8-го Березня».

Проголосували також за розробку проєктів внесення змін до детальних планів –території, обмеженої вулицями Університетською, Кошицькою та територією житлового комплексу «5 Авеню»; території, обмеженої вулицями Єньківською, Загорською та Степана Фодора (район очисних споруд).

Підтримали внесення змін до детального плану території, обмеженої Слов’янською набережною, площею Богдана Хмельницького, вулицями Дмитра Донського, Вілмоша Ковача, Володимирською, проспектом Свободи, вулицями Перемоги, Лайоша Кошута та Леоніда Говорова, а також детального плану території, обмеженої вулицями Андрія Бачинського, Другетів, Міклоша Берчені та провулком Приютським.

Майже три сотні ужгородців за рішенням сесії міськради отримають матеріальну допомогу у зв’язку з важкими матеріальними обставинами та потребою значних коштів на лікування та реабілітацію. Із бюджету міста на ці видатки спрямують понад 1,1 мільйон гривень.

Ще майже 1,5 мільйона гривень спрямують із бюджету Ужгорода на виплату одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих захисників України, на надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань членам сімей загиблих захисників та за надання матеріальної допомоги представникам сімей військовополонених та безвісти відсутніх захисників. Рішення підтримали 24 жовтня, на черговій сесії Ужгородської міської ради.

ЗакарпатПост

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *