Священик-екзорцист: «Закарпатські парафіяни відмолили прокляту територію, на якій було багато суїцидів!»

Священик отець Сворад Дуда, що має серйозний досвід молитви екзорцизма розповів про духовні війни, які відбуваються в результаті молитви.

Як себе поводити, якщо виходиш на молитовний фронт, і не зійти з нього, і пішла мова в конкретній розмові…Коли починаємо серйозно молитися, то виходимо на війну з дияволом! Часто можуть прийти конкретні проблеми.

З одного боку, це добре. Значить ми все робимо правильно і комусь це не подобається. Але з іншого, треба розраховувати свої сили! Бо якщо є серйозна ситуація, то там потрібен, наприклад, екзорцист, або харизматична група, а не одна особа! Пише slovo.today.

Колись я служив на Закарпатті, як екзорцист. До мене прийшов один священик, отець Андрій зі Сваляви, він мені пожалівся, що має багато суїцидів і що в нього через це просто опускаються руки, бо сама територія наче проклята. Я заохотив його відправляти покутню Службу (ordo paenitentia), молитися покаяльними молитвами за ту територію разом з вірними парафії. Та жертвувати сказав йому всі молитви  за гріхи самогубць і навернення грішників. Він взяв кілька черниць, парафіян.

Пройшов певний час, він мені дзвонить і каже: “Отець приїздіть, відбуваються дивні речі”. Ми зустрілися з ним і вірними. Вони почали мені оповідати, що одного почали переслідувати хвороби, іншого постійні сварки з дружиною, ще одного авторемонтника переслідують фінансові невдачі, хоча до цього він мав успіх. Що робити? Ясно, що причина в молитві, яка заважає дияволу. У них було два шляхи. Перший: закінчити молитву і все б закінчилося. Другий: молитися. Вони обрали другий. За рік до мене знову прийшов отець Андрій, і оповів що за минулий рік у них ДУЖЕ зросла кількість охрещених, миропомазаних і нема ЖОДНОГО суїцида.