Домашній тиран. Чому ужгородець забив жінку до смерті

Слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину 40-річному місцевому мешканцю. Чоловік зізнався, що наніс знайомій тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті. Поліцейські вирішують питання про обрання ужгородцю міри запобіжного заходу.

Слідчі Ужгородського відділу поліції розслідують справу, що стосується обставин, за яких померла 45-річна місцева мешканка.

Тіло жінки кілька днів тому знайшли на вулиці Канальній в Ужгороді. Результати проведеної судово-медичної експертизи показали, що смерть ужгородки настала внаслідок нанесення їй тяжких тілесних ушкоджень.

У ході розслідування поліцейські встановили особу підозрюваного — 40-річного знайомого потерпілої. Як зізнався затриманий, під час прогулянки з потерпілою, між ними виник конфлікт. У ході сварки чоловік побив жінку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 19 березня, працівники слідчого відділу повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

На даний час правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.