Яку роботу можна знайти в Ужгороді і скільки за неї платять

На ринку праці Закарпаття багато нових цікавих вакансій. Знайти роботу в області можна. Найбільше робочих місць в Ужгороді.

За даними закарпатської газети «Робота та навчання», найчастіше роботодавці шукають швачок. Пропонують їм 4-9 тисяч зарплати. Також користуються попитом торгові агенти. У них зарплатня – 10-16 тисяч гривень. Можна знайти роботу і студентам. За їхні старання роботодавці готові заплатити 7 тисяч гривень.

Магазини та супермаркети шукають касирів і продавців – зарплата 5500 – 6 тисяч гривень, пекарів та кондитерів – 6 тисяч, а санаторному комплексу на Ужгородщині потрібні – бармени, яким пропонують заробітну плату – 13 тисяч, офіціанти – 10 тисяч та кухарі – 15 тисяч гривень.

Також, як повідомили у закарпатській газеті «Робота та навчання»,  в Ужгороді є вакансії будівельників, зарплата – 10 тисяч гривень, комірників – 8 тисяч, прибиральниць – 5-6 тисяч, тістоміса – 8 тисяч, формувальника – 6 тисяч, адміністратора клубу – 5 тисяч, покоївок та підсобних робітників – 5 тисяч гривень.

Пропонують роботодавці і роботу з поденною оплатою праці. Наприклад, пекарів – 800 гривень, адміністраторів готелю – 600 гривень за зміну, офіціантів – 400 гривень, кухарів – 300 гривень, доглядальниць за хворими – 400 гривень на добу, промоутера – 250 гривень та багато інших вакансій.

zakarpatpost.net