Як закарпатець вирішив помститись коханій за те, що кинула його

Залицяльник із Мукачевого ледь не спалив квартиру жінці, що відмовилася продовжувати з ним стосунки, пише Експрес онлайн із посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Зі своєю пасією зустрічався протягом тривалого часу, мріяв створити сім’ю. Але жінка вирішила спершу детальніше вивчити майбутнього обранця. І не помилилася в правильності своїх дій.

Чоловік дедалі частіше приходив на побачення напідпитку, влаштовував сварки. А одного разу навіть ударив кохану. Після цього вона вирішила остаточно порвати з ним стосунки.

Проте настирливий кавалер не відставав. Добряче випивши, вечором напросився у гості. Але жінка навіть на поріг не пустила. Він почав набридати телефонними дзвінками і погрожував влаштувати пожежу, якщо не відкриє двері.

Близько опівночі кавалер обілляв вхідні двері нафтопродуктом невідомого походження і підпалив. Вогонь знищив зовнішню  обшивку, завдавши збитків на півтисячі гривень.

За умисне пошкодження майна суд покарав невдалого залицяльника позбавленням волі на три роки з однорічним іспитовим терміном і стягнув із нього 572 гривні за проведення експертизи нафтопродуктів.

Микола Заверуха

zakarpatpost.net