Унікальний журнал назвав сотню найбільш успішних закарпатців

Зазвичай газета «Неділя Закарпатські новини» знайомить читачів із успішними людьми, які мають чим поділитися з іншими, які впізнавані серед закарпатців і які прославляють наш край далеко за його межами. Саме так і з’явилася ідея зробити рубрику «Я#Успіх».

У нас справді багата на таланти область і маємо чимало дійсно унікальних постатей у всіх галузях, цікавих, яскравих особистостей, якими можемо пишатися.

Однак цього разу мова піде не про успішних людей, а про успішний проект. А саме про спецпроект газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

Із чого все почалося

Як правило, усе в нашому житті починається з думки. А ідея відзначати найбільш впливових закарпатців з’явилася саме у засновника і видавця газети «Неділя Закарпатські новини» Валерія Тимошенка. Саме він став тим потужним генератором, від якого загорілися бажанням працювати інші. І сталося це ще у 2003 році. Власне тоді газета займалася пошуками цікавих для області проектів, яких досі в нашому краї не було.

І «Впливові люди» був тільки одним із них.

Як визначає сотню найбільш успішних американців журнал «Time», так це почала робити і «Неділя Закарпатські новини».

А чому б американський проект не спробувати в закарпатських умовах?

Справді, задум виявився амбітним і надзвичайно вдалим.

Тож стартував проект із ТОП-50.

Просто в ті часи, коли він виник, на Закарпатті кола наукової, бізнесової, мистецької та релігійної еліти лише починали формуватися і стільки цікавих відомих постатей ще не було. Однак невдовзі, редколегія зрозуміла, що потрібно розширюватись і ТОП-50 переріс у ТОП-100.

Якщо спочатку ті, хто працював над проектом думали, де знайти впливових людей, то через кілька років уже над тим – як вмістити у сотню тих, хто заслуговує бути у числі найбільш впізнаваних людей Закарпаття. Таким чином у минулому році виник ще один проект «Успішні жінки Закарпаття», який спочатку побачив світ, як додаток до газети, а через рік – спеціальним журналом.  Якщо у 2017 році  проект включав  25 жінок, то у 2018 – їх стало уже  55.

І це ще не все, бо газета «Неділя Закарпатські новини» і надалі планує радувати закарпатців нечуваними досі вражаючими подіями.

Журнал «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100 уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net