АНОНС. Чому Кличко випускав рибу у лісі. Про це дізналася наша баба Анця

Після несолодкого візиту до Порошенка баба Анця вирішила, що з Кличком вона вже точно зустрінеться. Але проголодалася, пішла в кафе поїсти. Дивиться ціни: тарілка борщу – 50 гривень, курячий бульйон домашній – 58 гривень, відбивна зі свинини – 70 гривень, 200 грамів домашньої ковбаси – 170 гривень, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

«Е! Так не пуйде! Туй, оби пообідати, всю пінзію треба лишити. Беру я си стакан води. А в ташці є в ня трилітрова банка пудбиваної пасулі, сєльодка і квашені огурки. Пасуля мало прокисла по дорозі,  бо в поїзді було доста жарко, айбо ще добра. Шкода ї уливати (добра закарпатська традиція нічого не викидати, доїдати за дітьми, пацятами, оби нич не пропало, зробила своє). Ізім ї. Нич ми не буде», – вирішила вона.

Так і зробила. Пообідавши, пішла в туалет припарадитись трохи.

«Добре, што взялам із собов ще одну пондьолу. Переодінуся. Маю файна бути, сексуальна. Покажу я тому Віталіку, які на Закарпатті жони! Не лиш шіковні, айбо й парадні», – заговорила сама до себе, розглядаючи себе у величезному дзеркалі.

Підфарбувала губи помадою «Маленька фея», яку вкрала від онучки, розстібнула верхні ґудзики на платті, зняла з голови хустку і сховавши її в сумку, вирушила до Київської міської адміністрації.

По дорозі оглянула стадіон, провезлася на метро, зайшла до Ахметовського ЦУМу, хотіла ще й у зоопарк поїхати, але передумала.

«Треба йти до Віталіка. Бо штось ня і в бударь приспічило. Доста ходити. Укажумуся у всюй красі! Ун чоловік молодий, сильний, якраз у мойому вкусі. Такий би ня в обіду нікому не дав! Пак боксьор! Не хлоп, а мечта каждої жони! Помню, донька казала, што боксьора хоче, а цімборашки юй пса подарили. Окузуєся, така порода є. А я іду на настоящого боксьора позерати, і не просто боксьора, а це й мера главного вароша держави!» – раділа баба Анця.

Зайшла вона в мерію, почала роздивлятися, питати, як до Кличка пройти. Їй усі ввічливо пояснювали, а бабі все більше хотілося в туалет, бо зіпсована квасоля з оселедцем та квашеним огірком робили свою справу.

Отже, залетіла бабішкера, як вітер, у приймальню. Там сиділа молода симпатична секретарка. Стара подивилася на неї і думає: «Яку си молодицю напаровав. Не паскудна, лиш така розмальована, ги закрашованка у мого онука».

Як відбулося знайомство з Віталієм? Про що вони говорили? Чим закінчилася зустріч?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 14 грудня.

zakarpatpost.net