Гороскоп на тиждень. 18 – 24 березня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 18 по 20 березня – зростаючий місяць. У ці дні слід остерігатися помилок через неуважність. Атмосфера в цей час може бути каламутною, неясною. Люди, схильні до неврозів, занепокоєнь і інших неоптимальних станів психіки, можуть гостро відчути цю напругу. 21 березня – повний місяць. У цей день ви можете відчути, що вам не вистачає вогню в стосунках. Але будьте обережні і не наробіть дурниць під впливом емоцій. З 22 по 24 березня – спадаючий місяць. Побутових сварок в цей період буде не уникнути. Постарайтеся хоча б мінімізувати їхню кількість. Не лізьте на рожен і припиняйте всяке непорозуміння. Це у ваших же інтересах!

ОВЕН

Цей період принесе Овнам куди більше енергії в своїх силах, ніж попередній. Ви відчуєте, що ваш організм наповнюється життєвими силами і енергією. Позитивні зміни підуть вам на користь. Подорожуйте, відпочивайте, гуляйте. Час нарешті вибратися кудись на природу. Займіться спортом, це теж корисно для вас. У стосунках із коханою людиною все буде добре, лише не влаштовуйте сцен ревнощів. Підстав для цього немає.

ТЕЛЕЦЬ

Ви зрозумієте – справжні друзі завжди були і будуть з вами, і вони обов’язково підтримають в будь-якій складній ситуації. До речі, саме спілкування з цими людьми зараз піде вам на користь і допоможе знову відчути злегка загублену впевненість в собі. У плані фінансів зараз не ваш час. Додаткових надходжень на цьому тижні не варто чекати, тому якщо є змога перенести укладання угоди на незначний термін, зробіть це.

 БЛИЗНЮКИ

При положенні планет в даний час, ви можете як високо злетіти, так і різко впасти. Бійтеся будь-яких спокусливих пропозицій – розраховуйте виключно на себе і пам’ятайте, що безкоштовний сир тільки в мишоловці. Тим не менше, зараз ви маєте шанс на фінансовий прорив. Якщо довіряєте партнерам, пробуйте, ризикуйте, удача вам посміхнеться. Також на вас чекає багато нових знайомств та фліртів.

РАК

Ви можете пошкодувати про якесь поспішно прийняте рішення. Прийде усвідомлення, що вчинок вже зробили, зворотного шляху немає, а результат не приніс очікуваної радості. Постарайтеся відкинути рефлексію і виходити з того, що вже відбулося. Думайте більше про себе, почніть відвідувати спортзал, займіться здоров’ям і красою. Більше гуляйте на свіжому повітрі. Вдома, звісно, добре, але на природі ще краще. Якщо вдасться відправитись кудись із коханою людиною, це принесе вам неабияке задоволення.

ЛЕВ

Ревнощі, зміна стосунків із колишнім коханим, зустріч з новою людиною – в цей період може статися багато. Те ж стосується відносин з діловими партнерами – дуже вірогідні порушення ділових домовленостей, несподівані рішення компаньйонів. Не бійтеся змін. Часто вони – лише на краще. Побачите, невдовзі ви будете сяяти від щастя.

ДІВА

Планети утворюють напружений аспект – зростає ймовірність несподіваних травм і раптових нездужань. Ставтеся серйозно до всього, що відбувається з вашим здоров’ям зараз – це зараз найголовніше. Менше критикуйте близьких, то через напруження можливі конфлікти. Більше довіряйте близьким і не розказуйте багато особистого друзям. Зараз вони можуть розповісти іншим одну з ваших таємниць!

ТЕРЕЗИ

У першій половині тижня на вас чекають хороші перспективи, якщо хочете поспілкуватися з родичами через якесь спірне питання. На роботі будьте активними, проявляйте ініціативу, робіть неочікувані кроки. Вас гідно оцінять і ваші старання підуть вам на користь. У другій половині ймовірно активний розвиток особистих відносин, романтичні зустрічі і побачення. Вихідні проведіть разом з коханою людиною.

СКОРПІОН

Відносини в родині будуть дуже непростими. Ви можете прийняти рішення розлучитися – через партнера або самі по собі. Близькі та батьки це рішення категорично не підтримають. Але не слухайте нікого. Це  – ваше життя  і саме ви повинні вирішувати, як його прожити… і з ким. Невдовзі на горизонті з’являться нові люди і спілкування з ними може перерости у щось більше.

СТРІЛЕЦЬ

Приємна подорож в компанії друзів може затьмарити проблемами з грошима. Напружені аспекти планет поставлять вас в залежність від фінансів інших людей. А подібні ситуації вас завжди нервують. Не переймайтеся, цей період триватиме недовго. Просто не плануйте серйозних витрат на цей тиждень. Усе, що хочете купити, може почекати. Тим часом із коханою людиною можливі конфлікти саме через гроші. Заспокойте партнера і поясніть, що такий стан речей є лише тимчасовим.

КОЗЕРІГ

Фінансова сторона питання вас зараз хвилює не дуже сильно. Ви просто робите те, що повинні, розуміючи – якщо досягнете успіху, то гроші поллються рікою, а якщо програєте, то готівка в гаманці і гроші на банківському рахунку абсолютно не втішать. Вам потрібно трохи зайнятися собою, відпочити. Відключитися від справ. Можете приємно провести час із подругами дитинства. Зараз вони можуть дати про себе знати.

ВОДОЛІЙ

Непростий період для вас і вашої любові – доленосний. В повний місяць ви можете зустріти людину, яка переверне ваше життя з ніг на голову, а ви – її. Будьте уважними до друзів. Вони можуть сказати щось дуже важливе. Можливо, їхні слова стануть відповіддю на питання, які вас давно хвилюють. Утім керуйтеся лише власним розумом, довіряйте виключно собі. Особливих фінансових ви трат на цьому тижні не очікується, як і прибутків. Дбайте про своє здоров’я, відпочивайте, подорожуйте,  тимчасово відключіться від головних справ.

РИБИ

Рибам краще провести цей тиждень спокійно і розслаблено. Відпочивайте, висипайтеся – зараз ваша енергія, звичайно, не на нулі, але організм схильний до впливу інфекцій. Відстежуйте своє самопочуття. І при перших нездужання – до лікаря. Перегляньте раціон харчування, вживайте більше свіжих вітамінів. У стосунках із партнером пануватиме любов і гармонія. Очікуються фінансові бонуси і приємні сюрпризи долі.

zakarpatpost.net