Тенісистка із Закарпаття привезла додому 2 “золота” з міжнародного турніру

Тенісисти Закарпаття знову зуміли достойно показати себе на великому міжнародному турнірі, який проходив у столиці нашої країни Києві і був приурочений до Дня міста.
У змаганнях взяли участь тенісисти Болгарії, Латвії, Росії, Казахстану, Румунії, Білорусі, Ізраїлю та Молдови. Від нашої області у турнірі взяли участь Тетяна Бутко, Андрій Розумовський, Руслан Хара та Владислав Колбасовський, які виступили в різних вікових групах. У категорії 20-29 років змагалися ужгородці Руслан Хара та Владислав Колбасовський. Серед 56 учасників наші тенісисти зуміли увійти до двадцятки кращих, що треба вважати хорошим показником.

Перевершила себе майстер спорту Тетяна Бутко. Краща тенісистка області на турнірі виступила у двох вікових групах 20-29 та 30-39 років, і в обох групах виборола золоті медалі. Молодець, Тетяна. Ми пишаємося нашою землячкою і будемо очікувати від неї нових досягнень.

Андрій Розумовський, який виступив у категорії 40-49 років, виборов бронзову медаль. Він дуже впевнено пройшов увесь турнір, і бронзова медаль у боротьбі з 42 тенісистами є відмінним показником нашого спортсмена. До речі, у цій віковій групі перемогу здобув представник Ізраїлю Аві Назрін, якого у тенісних колах Ужгорода добре пам’ятають, бо народився Аві і сформувався як тенісист саме у нашому місті. Порадував студент Закарпатської філії Київського славістичного університету кмс Владислав Колбасовський, який постійно прогресує у великих змаганнях, а 18 місце серед кращих тенісистів країн, чиї спортсмени взяли участь у змаганнях, є підтвердженням цього.

Змагання проходили у спортивному комплексі педагогічного інституту ім.Драгоманова, де для учасників були створені чудові умови.

Віталій СТОЙКА, СпортТайм