Закарпаття: Голову Іршавської райорганізації Партії регіонів виключили з партії

У понеділок, 8 листопада, Політрада обласної організації Партії регіонів під час засідання прийняла ряд важливих кадрових рішень.
Зокрема, за ініціативою Контрольно-ревізійної комісії було звільнено голову Іршавської районної організації Партії регіонів Івана Клима. Серед причин такого кроку – грубе порушення Статуту партії, недотримання партійної дисципліни та ігнорування думки своїх колег. Усе це у підсумку й призвело до втрати довіри виборців, іміджу політичної сили та відобразилося на підсумкових результатах Партії регіонів на місцевих виборах, що відбулися 31 жовтня 2010 року.

Як повідомили Закарпаття онлайн в прес-службі обласної організації Партії регіонів, також Політрада виключила Івана Клима з лав Партії регіонів. Крім того, були суворо попереджені члени Партії регіонів – Гуров А.А. (головний лікар районної лікарні) та Завадяк І.І. (директор районної друкарні).

Політрада Партії регіонів доручила членам партії Устичу В.І., Химинцю Ю.Ю. та Белею Г.Д. найближчим часом провести позачергову звітно-виборчу конференцію і обрати нового керівника Іршавської районної організації Партії регіонів.

Прес-служба обласної організації Партії регіонів