Закарпатська міліція по “гарячих слідах” затримала кількох підозрюваних у нападі на керівника “Закарпаттяобленерго”

Як уже повідомляв Zakarpatpost.net, близько шостої години ранку 19 листопада у Zчергову частину Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що скоєно розбійний напад на оселю депутата Закарпатської обласної ради, голови правління «Закарпатобленерго» Василя Ковача у селі Барвінок Ужгородського району.

На місце пригоди негайно виїхали начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Русин, його перший заступник Володимир Шелепець, начальник управління карного розшуку Василь Мацо, начальник Ужгородського райвідділу міліції Віталій Шимоняк, експерти-криміналісти та посилена слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, близько п’ятої ранку у помешкання депутата вдерлися кілька зловмисників у масках з дерев’яними битами та предметом, схожим на пістолет. Побивши власника будинку, зловмисники забрали у нього з сейфа велику суму грошей, золоті вироби та цінні речі. Після цього з награбованим покинули будинок. Потерпілого доставили в обласну клінічну лікарню.

За лічені години закарпатській міліції вдалося вийти на слід зловмисників. Кількох підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на оселю депутата Ковача затримали у Мукачеві. Триває розслідування цієї резонансної кримінальної справи.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області