Закарпаття: На Тячівщині згоріли мансарда та 2-й поверх торгового комплексу (ФОТО)

Рано-вранці 1 грудня в селі Угля Тячівського району Закарпатської області загорівся двоповерховий торговий комплекс з магазинами будівельних, продовольчих та господарських товарів, аптекою, кафе, перукарнею. Пожежу, що охопила увесь верхній поверх будівлі, протягом шести годин ліквідовували чотири відділення вогнеборців.
Загорання, що виникло в складському приміщенні з тильної сторони будівлі, першою помітила провізор цілодобової аптеки. Жінка спочатку повідомила 41-річного власника, який в свою чергу зателефонував до пожежно-рятувальної служби Тячівщини. Бійці місцевої пожежної команди села Нересниця, що прибули на місце події першими та оцінили масштаби загорання, одразу ж викликали на допомогу колег з села Чумалево, смт Дубове та СДПЧ-8 по охороні райцентру.
Обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В свою чергу фахівці пожежної справи ймовірною причиною загорання вважають занос стороннього джерела запалювання ззовні.

Вогнем було знищено покрівлю, другий та мансардний поверхи будівлі разом з усім майном, що там знаходилося. Сума збитків встановлюється.

Наталія Батир, Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області