Жінка 6 років поспіль ставила на одну і ту саму комбінацію в лотереї і виграла майже 100 млн. доларів

64-річна вчителька з американського штату Аризона Шейла Верке заявила, що має лотерейного квитка, який приніс їй 95,3 млн доларів.
Щасливиця провела прес-конференцію через два тижні після вдалого розіграшу джек-поту лотереї Powerball, повідомляє “Корреспондент” з посиланням на Reuters. Ділити з кимось виграш Верке не доведеться, оскільки вгадати всі цифри вдалося лише їй самій.

Жінка, що є матір’ю-одиначкою і вчителькою, яка працювати виходить на заміну, виявила бажання відразу отримати 49,9 млн дол, щоб придбати автомобіль і вирушити у подорож країною.

Шейла Верке

“Це змінить моє життя і життя моїх дітей, і моїх онуків, і моїх друзів”, – сказала Верке, яку на прес-конференції оточували друзі і фінансові консультанти.

Вона зізналася, що виграшна комбінація (5-10-11-12-20) – це набір днів народження її і двох її дітей. Вона намагалася виграти джек-пот з цими числами більше шести з половиною років, і постійно позначала у квитку лише цю комбінацію. Шанс виграти становив один зі 195 мільйонів.

У жовтні стало відомо, що одному з покупців квитків лотереї Euromillions вдалося зірвати найбільший у Великій Британії джекпот у 129 млн євро.

Newsru.ua