Читайте в черговому номері газети «НЕДІЛЯ»: Про українську мрію у щоденнику Сергія Федаки; Мистецтво рятує світ; Кривава різанина на Мукачівщині…

А ще у суботньому номері газети Вас зможуть зацікавити події, що сталися на цьому тижні у Закарпатті, Україні та світі, кримінальні новини краю, погода на наступний тиждень, телепрограма та багато цікавих новин. Шукайте газету «НЕДІЛЯ» у приватних розповсюджувачів преси та у кіосках «Укрпошти».

Із щоденника Сергія ФЕДАКИ… УКРАЇНСЬКА МРІЯ

Країна з великими труднощами повертається до робочого ритму після затяжних святкувань. Ця традиція нас коли-небудь доведе до ручки, але кілька років у запасі ще маємо. Про цей рік влада висловилася дуже суперечливо. З одного боку, усі розпочаті реформи цього року ще не дадуть ефекту – хіба що з наступного. Бо ж тоді будуть парламентські вибори, там вже доведеться звітувати про щось позитивне. З іншого боку, вже до 24 серпня цього року обіцяно покінчити із кризовими і зустріти 20-річчя держави бодай із якимись здобутками, інакше бо взагалі не буде, що святкувати. Так що рік обіцяє бути цікавим: особливо губи не розкатувати, але до позитиву таки прагнути. Що не кажіть, а 20 років – величезний час.

Детальніше читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 28 січня

МИСТЕЦТВО РЯТУЄ СВІТ

Суспільство все більше починає усвідомлювати перевагу духовного над матеріальним. Відбувається це і на Закарпатті. Все частіше люди наповнюють своє життя Вчинками, надають допомогу нужденним, займаються благодійністю та меценатством. Важливо, що цю тенденцію активно підхопили,  протягнуту руку на допомогу вже не відштовхують. А добрі справи не залишаються непоміченими. За них благодійники та небайдужі отримують дитячий сміх, посмішки і радість на батьківських обличчях, щасливий блиск в очах. І це для них дорожче за всі нагороди та лаври. Про підготовку вже третьої благодійної виставки-продажу, яка пройде за участі й підтримки закарпатських митців у рамках акції «Підприємці – дітям», розповів журналісту газети «НЕДІЛЯ» її натхненник, громадський діяч, бізнесмен і голова Закарпатської обласної організації Партії промисловців і підприємців України Михайло Байко.

Детальніше читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 28 січня

МАТИ ЗАРІЗАЛА БАТЬКА, А ДОНЬКА ЗАЯВИЛА, ЩО ТОЙ УПАВ…

Ця трагедія, спричинена горілкою, розігралася днями в одній з родин на Мукачівщині.  Вечірньої пори у Мукачівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від 29-річної жительки смт Чинадійово про те, що на сходах перед будинком вона виявила мертвим свого 53-річного батька. За словами заявниці, нетверезий батько  упав на сходах, сильно вдарившись головою. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. На тілі покійного слідів насильства спершу не виявили. Хоча правоохоронці звернули увагу на незначний поріз на грудях покійного. Але жінка пояснила, що  батько порізався розбитим посудом, коли влаштував в оселі п’яний погром. Окрім цього,  досвідчені оперативники зауважили на столі два ножі,  один з яких був  з дивними, схожими на кров  плямами.

Детальніше подробиці цієї трагедії читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 28 січня

zakarpatpost.net