У США клерк розчленував 8-річного хлопчика, а частини тіла заморозив

У Нью-Йорку 35-річний клерк Леві Арон розчленував 8-річного хлопчика, деякі частини тіла залишив у морозильнику, а інші викинув на смітник.

Страшна розправа над дитиною з сім’ї хасидів сталася в Брукліні, поліцією було встановлено, що хлопчик став випадковою жертвою вбивці. Потерпілий Лейба Клецкі заблукав дорогою з літнього табору додому і тільки хотів запитати у Арона дорогу.

Батьки восьмирічного Лейби дозволили йому пройти самому сім кварталів від табору до того місця, де його мала зустріти мама. Але це рішення стало фатальним. Пройдених кілька десятків метрів вистачило, щоб зустріти на своєму шляху в спокійному районі Нью-Йорка вбивцю. Більше двох діб тривали пошуки хлопчика.

Мати хлопчика негайно звернулася в поліцію Нью-Йорка. На пошуки було кинуто кілька патрульних машин, вирушили тисячі добровольців, у повітря було піднято вертоліт. Сім’я призначила винагороду у розмірі 100 тисяч доларів за будь-яку інформацію, яка допоможе знайти дитину.

Згодом поліція виявила тіло по-звірячому вбитого хлопчика в сміттєвому баку в кварталі Кенсингтон в Брукліні, воно було розрубано на шматки. Через деякий час поліцейські встановили, що хлопчик був викрадений приблизно через 35 хвилин після того, як пішов з дитячого табору.

Зловмисник привіз жертву до себе додому. Там Арон задушив маленького хлопчика і розчленував його тіло. На наступний день після вбивства злочинець спокійно прийшов на роботу і не демонстрував ніяких ознак хвилювання, розповіли його товариші по службі.

Поліцейським вдалося затримати 35-річного клерка, проаналізувавши дані камер спостереження одного з бруклінських магазинів. Камери зафіксували момент, коли хлопчик сів до злочинця в машину. Після затримання, Леві одразу зізнався у вбивстві.

Потім поліцейські у його холодильнику виявили людські останки. Інші частини тіла були знайдені в сміттєвому контейнері упакованими в пластиковий мішок. А решту частин тіла злочинець сховав у червоний валізу і теж викинув, але вже на інший смітник.

За словами злочинця, він не хотів вбивати хлопчика, але дізнавшись, що його усі шукають, злякався, що його звинуватять у викраденні, тому вбив хлопця і розчленував, щоб приховати сліди вбивства.

tsn.ua