На Закарпатті відкривається представництво найбільшої у світі корпорації з прокату авто

У четвер, 6  жовтня, об 11.00  в Ужгороді, у конференц-залі готелю «Прага»  відбудеться прес-конференція керівництва Avis Україна – представництва найбільшої у світі корпорації з прокату автомобілів (має 5 000 філій в 180 країнах світу і більш ніж 60-річну історію).

Йтиметься про відкриття нового представництва Avis України, про плани та перспективи розвитку компанії з урахуванням проведення «Євро 2012». Крім того для учасникам буде презентовано промо фільм про Україну для вітчизняного та зарубіжного ринку, ціллю створення якого є популяризація України як туристично привабливої держави. Фільм здобув високої оцінки на цьогорічному кіно фестивалі в Канах. 

Спікерами на прес-конференції виступлять:

• Хайм Віталі Капельник – генеральний директор Avis Україна. Має більш ніж 20-ти річний досвід управління фінансовими, страховими та громадськими структурами. До переходу в Avis працював у банківській, фінансовій та страховій сферах, був заступником голови правління з корпоративного бізнесу VAB банку, топ-менеджером страхового брокера «Алонім», маркетинг директором Тель-Авівського технологічного коледжу та керівником одного з підрозділів коледжу, очолював громадські організації. З 2008 року – представник компанії ТВIF в Україну. З жовтня 2010 року – генеральний директор Avis Україна.

• Андрій Бовенко – Директор департаменту прокату авто та транспортних послуг. Досвід роботи в автомобільному бізнесі – більше 10 років. Основні вектори роботи в компанії: дослідження та аналіз ринку авто оренди, операційний менеджмент, регулювання автопарку компанії. У Avis Україна працює з 2004 року.

http://zaholovok.com.ua/