МВС: Святкування перемоги України пройшло бурхливо, але без інцидентів

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що перемогу збірної України з футболу над збірною Швеції українські фани відсвяткували бурхливо, але без пригод.

У МВС також зазначили, що з гостями, зокрема шведськими уболівальниками, також не було інцидентів.”Міліція забезпечила порядок, все пройшло спокійно, без інцидентів”, – заявив начальник управління по зв’язках з громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

За його словами, міліція не допустила ніяких порушень і в фан-зонах міст-господарів – Києві, Львові, Харкові, Донецьку. Він також розповів, що у громадянина Великобританії в поїзді Київ – Донецьк вкрали гаманець, в якому було понад 2 тисячі грн і валютний чек, однак працівники міліції оперативно знайшли зловмисника і віддали гаманець іноземному фану.

На питання про те, чому такі складні для розкриття злочини як крадіжка в період Євро-2012 розкриваються оперативно і постраждалим повертаються їхні речі, Поліщук сказав, що це пов’язано з посиленим режимом роботи міліціонерів, зокрема, фахівців з цього напрямку.

http://ua.korrespondent.net/