Телеканал «1+1» — офіційний партнер «Крым Мюзик Фест – 2012»

«1+1» став офіційним партнером Міжнародного музичного фестивалю «Крым Мюзик Фест – 2012», що пройде з 29 по 31 серпня в концертній залі “Ювілейна”  у Ялті.
Три феєричних шоу-програми за участю зірок і молодих виконавців — у вечірніх ефірах популярного телеканала. Ведучі «1+1», а також учасники проекту «Голос країни» — у програмах фестивалю.

Цього року прикрасою «Крым Мюзик Фест» стануть гранди естради: Філип Кіркоров, Христина Орбакайте, Олександр Пономарьов, Таїсія Повалій, Валерій Леонтьєв, Максим Галкін, Микола Басков, Loboda, Борис Моісеєв, Тамара Гвердцителі, Ирина Білик і багато інших зірок.

Фестиваль проводиться за підтримки Верховної Ради АР Крим.

Цього року з 29 по 31 серпня «Крым Мюзик Фест» представить три насичених фестивальних дні в Ялті, які безумовно привернуть увагу багатомільйонної аудиторії «1+1».

Концертний майданчик перетвориться на феєричний атракціон новітніх досягнень шоу-бізнесових технологій.

У процесі підготовки — оригінальні шоу-програми, нові образи вже відомих артистів.

Особливість нинішнього фестивалю — це новий шанс на успіх для деяких молодих виконавців, що вже заявили про себе в популярному проекті «Голос країни» та інших шоу. Зірки естради стануть своєрідними «кураторами» молодих талантів. Готуються спільні номери, несподівані дуети.

«Цього року поставлено завдання якісно змінити формат фестивалю, щоб провести його в іншому ключі, — говорить генеральний продюсер «Крым Мюзик Фест» Валентина Басовська. — Сподіваємося здивувати глядачів і телеглядачів сценічними ефектами, оригінальною сценографією, незвичайними костюмами, несподіваною формою подачі номерів. Для цього залучаємо не тільки кращих вітчизняних фахівців, а й закордонних, зокрема японських. Будуть використані ефекти 3 D-технологій, декорації-трансформери, рухливі монітори. Надаємо можливість творчим людям реалізувати в нас свої найнеймовірніші ідеї й задуми».

Перше фестивальне телешоу 29 серпня — «Літній вечір у Ялті».

Другий вечір 30 серпня — музично-змагальне шоу «Зірки запалюють!».

Третій телевізійний вечір 31 серпня — театралізоване шоу, в основі якого пролунають пісні Алли Пугачової та інші найпопулярніші хіти.

Телеканал «1+1» — найпопулярніший і найавторитетніший телевізійний бренд серед українських телеглядачів.

За результатами 2011 року «1+1» є лідером українського прайм-тайму (19: 00-23:00) з часткою 16,0% по аудиторії 18-54 по всій Україні.

«1+1» був першим україномовним телеканалом на території країни із всеукраїнським покриттям: він вийшов в ефір у вересні 1995 року. З 1997 року «1+1» працює на Другому загальнонаціональному каналі українського телебачення відповідно до ліцензії Національної ради України з питань телебачення й радіомовлення.
З моменту виникнення телеканал «1+1» завжди був новатором, першим упроваджував найсучасніші технології, адаптував популярні міжнародні формати, показував кращі серіали й фільми. Канал є лауреатом багатьох міжнародних і національних індустріальних премій. Приміром, саме «1 +1» знімав українські версії всесвітньо відомих шоу «Хто хоче стати мільйонером», «Форт Буаярт», «Танці із зірками», «Танцюю для тебе», «Обмін дружинами» та інших. В ефірі «1+1» представлені всі жанри: новини, розважальні програми, реаліті-шоу, документальні проекти.

Більша частина контента канала — це насамперед власне виробництво. Це оригінальні формати, частина яких виробляється за ліцензією відомих іноземних компаній.

Генеральним директором «1+1» з 2008 року є Олександр Ткаченко.

zakarpatpost.net