Закарпаття: Визначено найкращих платників податків за 2012-й

Закарпатські підприємства, де працюють більше 12 тис. краян та зарплата подекуди сягає 6,5 тисяч гривень, – це переможці щорічного рейтингу «Сумлінні платники податків» (2012 рік).

Отже нагороди отримали: Номінація «Сумлінний платник податків у сфері промисловості» – ТОВ «НЬЮКО-БЕРЕГОВО» (підприємство сплатило до зведеного бюджету 781,9 тис. гривень); ТОВ СП «Керамнадра» – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері важкої промисловості» в категорії: мале підприємство ( за минулий рік до зведеного бюджету сплачено 663,4 тис. гривень податків і зборів); ТОВ «КРУЖІК-Україна» – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері важкої промисловості» в категорії: мале підприємство (до зведеного бюджету  сплачено 290,5 тис. гривень податків і зборів) та ін.

Номінація «Сумлінний платник податків у сфері будівництва»: ТОВ «Електробуд» – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері будівництва» в категорії: середнє підприємство (сплатило до зведеного бюджету 1 млн.357 тис. гривень податків і зборів.)

Номінація «Сумлінний платник податків у медичній сфері»: Нагороджується ТОВ «ОРТЕКС ЛТД» – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у медичній сфері» в категорії: середнє підприємство (до зведеного бюджету  підприємством сплачено понад 740 тис. гривень податків і зборів); ПП «АСТРА-ДІА» – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у медичній сфері» в категорії: мале підприємство (сплачено до бюджету  129,9 тис. гривень податків і зборів).

Номінація «Сумлінний платник податків у сфері торгівлі та послуг»: ПАТ «Закарпаттяобленерго» – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері торгівлі та послуг» у категорії: велике підприємство (до зведеного бюджету сплачено понад 36 млн. гривень податків і зборів) та ін.

Номінація «Сумлінний платник податків у сфері транспорту та зв’язку»: ТОВ «Транспортно-експедиційна компанія «Західтранссервіс» – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у сфері транспорту та зв’язку» у категорії: середнє підприємство (до зведеного бюджету протягом року сплачено понад 2 млн. гривень податків і зборів) та ін.

Номінація «Сумлінний платник податків у аграрній сфері»: ДП «Рахівське лісове дослідне господарство»  – переможець рейтингу «Сумлінний платник податків у аграрній сфері» у категорії: середнє підприємство (до зведеного бюджету сплачено понад 4 млн. гривень податків і зборів).

Прес-центр Закарпатської ОДА

zakarpattya.net.ua