путін має план всесвітнього голоду

Про це пише професор Єльського університету, американський історик, експерт з історії Східної Європи Тімоті Снайдер.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Він вважає, що путін застосовує “досвід” гітлера та сталіна, які також використали українське зерно у своїх політичних цілях.

На думку Снайдера, путінський план голоду має працювати за трьома напрямками:

  1. Неможливість вивозити зерно з наших портів – руйнує українську державу – а це те, чого хоче путін.
  2. Голод, який через брак зерна охоплюватиме Африку та Азію, викличе бунти та міграцію біженців, а також нестабільність у Європі.
  3. Голод – це пропагандистська кампанія проти України, рашисти звинувачуватимуть у всьому нас

Ще під час форуму в Давосі, який проходив кілька тижнів тому, ми з Тімоті Снайдером говорили про те, що українці – одні з перших, хто помітив, що росія схильна до фашизму, або якщо бути точніше – до рашизму.

Ну, а тепер через війну в Україні – це бачить увесь світ.Про це повідомляє у своєму телеграм-каналі нардеп Гончаренко.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост