«Говерла» – «Іллічівець» – 1:2

Маріупольці в Ужгороді зайняли вичікувальну позицію, а у другому таймі забезпечили собі реванш за поразку у першому колі.

Суперники після переможних ігор минулого туру перебували у досить миролюбному настрої. Це позначилось на подіях першого тайму, коли темп гри був вкрай низьким. Цьому сприяли численні втрати, а також велика кількість порушень та кутових. Жоден зі стандартів біля обох воріт по-справжньому не примусив хвилюватись сторону, яка захищалась. Спокійно себе поводили і тренери, очевидно готуючись до настанов у перерві. І краще це зробив Микола Павлов.

У другій 45-хвилинці також до активних дій гравці вдались не одразу. І першими претендували на гол господарі. Після чергової подачі з кута поля В’ячеслав Шарпар головою з рикошетом від захисника перевірив надійність голкіпера. А за кілька моментів той же Шарпар завдавав підступного удару низом. Це ніби розбудило «Іллічівець», і гості протягом короткого відрізку часу відзначились двічі. Давід Таргамадзе розігнав атаку, Владислав Кулач затягнув з ударом, але вчасно побачив Андрія Тотовицького – 0:1. А подвоїв рахунок Іван Ордець, який найвище вистрибнув після кутового.

Результат практично був вирішений, однак ужгородці зуміли у компенсований час «розмочити» Євгена Гальчука. Захист приазовців не встежив за свіжим Дмитром Трухіним, і той спокійно пробив у дальній кут воріт. Тепер «Іллічівець» закріпився на 9-й позиції, а «Говерла» залишається 13-ю.

http://www.fpl.ua