Ужгород: Суд вирішив — перевиборам на 9-му міському виборчому окрузі бути у січні 2011 року

Кандидат у депутати Закарпатської  обласної ради Олександр Солонтай отримав копії 2-х постанов виборчих комісій про голосування на міському виборчому окрузі №9 м.Ужгород. Зокрема, 5 листопада було прийнято рішення Ужгородською міською виборчою комісією про результати голосування з виборів депутата обласної ради, а 7 листопада було прийнято рішення Закарпатською обласною виборчою комісією.

Зміст обох постанов такий – в окрузі нові вибори, ймовірно вони відбудуться в останню неділю січня 2011 року.

Міська постанова:

Обласна постанова:

п.с.

Кажуть, що буде судовий процес. У зв’язку з цим хочу усіх заспокоїти, – навіть якщо суд в другій інстанції буде ставити під сумнів правильність оформлення постанов, все одно виборчі комісії свою позицію вже висловили. Наразі, цей весь процес тепер буде тільки затягуванням часу.

ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ПІДТРИМКУ, ВВАЖАЮ ДАНІ РІШЕННЯ СПІЛЬНОЮ ПЕРЕМОГОЮ ВСІХ ГРОМАДЯН, ЯКІ ВИСТУПАЮТЬ ЗА ЧЕСНІ ТА СПРАВДЕЛИВІ ВИБОРИ !

Олександр Солонтай

***

Сьогодні, 9 листопада, вранці в Ужгороді відбувся суд за зверненням Єдиного Центру про скасування постанови Закарпатської обласної виборчої комісії.

Суд залишив постанову ЗОВК в силі, а, отже, до 17 листопада комісія зможе вже призначити дату повторних виборів. Наразі мова може йти про 23 або 30 січня 2011 року.

Олександр Солонтай, Закарпаття онлайн.БЛОГИ