Голова Закарпатської ОДА зустрівся з канадським інвестором

З канадським інвестором Робертом Беншем, який є представником та акціонером компанії Cub Energy Inc, зустрівся голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Йшлося про намір компанії збільшити розробку родовищ на Закарпатті, можливість придбання газу для бюджетних установ краю за ринковими цінами. Також канадський гість мав намір під час ознайомчої зустрічі заручитися підтримкою обласної влади у співпраці з потужною компанією.

Крім того, пан Роберт виявив бажання надавати соціальну підтримку краянам, зокрема, закуповувати необхідне енергообладнання для шкіл, садочків, а також 500 комплектів уніформи та спецавтівки для нової поліції.

У свою чергу Геннадій Геннадійович подякував інвестору за реальну підтримку та запевнив його у сприянні всіх меценатських пропозицій компанії.

Довідково: Cub Energy зі штаб-квартирою в Х’юстоні (штат Техас, США) та офісом у Києві відносить себе до числа п’яти найбільших нафтогазових операторів України. Її найбільшими активами є 30-відсоткова частка у вітчизняній нафтогазовій компанії «Куб-Газ», що розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівское родовища у Дніпровсько-Донецькому басейні, і компанія «Тисагаз».

Остання знаходиться в Ужгороді. Це приватна видобувна компанія. Має чотири газові ліцензії: на Русько-Комарівське, Станівське, Королевське газові родовища і в Ужгородському розвідувальному блок. У 2011 році ЗАТ «Концерн Надра» (Київ) продало компанію за 17 млн.дол.США.

Джерело: прес-служба Закарпатської ОДА