Ungvar Coffee Fest запрошує на виставку кавових учасників

«Ungvar Coffee Fest» здивує всіх якісно новим, насиченим форматом у проведенні подібних заходів.

У «Совиному гнізді» буде представлена кавова експозиція, на якій компанії, що спеціалізуються на кавовому обладнанні та супутніх товарах представлять новинки цієї галузі, проведуть майстер-класи. Тим часом у дворику художнього музею розгорнеться справжня кавова битва: за звання кращого у приготуванні різноманітних кавових напоїв боротимуться професійні баристи, ужгородські кав’ярні пропонуватимуть свої кращі здобутки та фірмові напої. Окрема номінація передбачена і для любителів. Кожен бажаючий зможе випробувати себе у приготуванні справжньої закарпатської кави, яку також буде оцінювати професійне журі.

Окремий проект фестивалю – кавова мапа – туристичний інструмент, що має на меті популяризацію кавової культури Ужгорода. На вході у фестивальну зону учасник отримає мапу кав’ярень, вирушивши якими, на нього чекатимуть цікаві загадки, дегустації та сюрпризи.

Крім того насичена програма передбачає численні майстер класи від досвідчених барист, на дітей чекає окрема, добре обладнана творча зона з цікавою програмою. Ввечері, після завершення основної фестивальної частини, запланована вечірня лаундж програма. І це ще не весь перелік програм та атракцій, що чекають на наших гостей.

Реєстрація для участі у кавовому фестивалі триває. Ми запрошуємо всіх дотичних до улюбленого напою приєднуватись до виставки: кав’ярні, кондитерські, компанії-виробники кавового обладнання і супутніх товарів і просто поціновувачів кавової культури – для всіх знайдеться місце і всі отримають задоволення від дійства.

zaholovok.com.ua