Скільки коштує одруження за 24 години

У Мін’юсті розповіли скільки коштує одруження за 24 години.

Вартість оформлення шлюбу за добу коливається від 150 гривень, у містах поблизу зони АТО, до 6 тисяч гривень у містах де це послуга введена як туристична чи просто для тих, хто хоче швидко оформити шлюб.

Про це у коментарі УНН повідомив Начальник головного територіального управління юстиції у місті Києві Станіслав Куценко.

«Тут ( у столичному сервісному центрі „Готово“ — ред..) використовуються тарифи виїзної церемонії тут буде 900 або 1800 гривень. І у нас тут вважається виїзна церемонія, тому що ми не в приміщенні РАЦСу це робимо. Плюс ще центр бере за додаткові послуги за те, що використовуються їхні приміщення, там організація фуршету і тому подібних речей. Послуги центру до 5 тисяч гривень. Проект задумувався, як соціальний і перш за все для регіонів, які є прифронтовими, тобто Сєверодонецьк, Маріуполь і Херсон там тарифи будуть мінімальними і наскільки нам відомо це близько 150 гривень. У Києві, Одесі і Львові це більш, як туристична послуга для тих, хто хоче швидко все зробити і максимально гарно, тому за це і беруться більші кошти», – розповів С.Куценко.

Окрім того він зазначив, що сервіс оформлення шлюбу за 24 години вже набирає популярності.

«У кабінеті нашого спеціаліста можна розписатися за 85 копійок. Це просто прийти, розписатися отримати документ і піти. А тут можна собі замовити додаткові послуги це і фотографуванні і подарунки і квіти, виїзна церемонія і тому подібні речі які вже йдуть додатково на розсуд людини», – додав С.Куценко.

http://www.unn.com.ua