Листопад на Закарпатті розпочався порівняно теплою погодою

Погода по області та Ужгороді 3 листопада.

Як повідомили виданню zakarpatpost.net у Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, сьогодні по області хмарно з проясненнями, вдень місцями невеликі опади. На високогір’ї тумани, ожеледь.

Вітер північно-західний 7-12, в горах місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, у горах подекуди 1-6° морозу, вдень 3-8° тепла, у горах місцями 0-3° морозу.

В Ужгороді хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень 6-8° тепла.

За словами народного синоптика Володимира Лиса матимемо пізню осінь.. Він прогнозує погоду вже 22 роки. Веде спостереження за природою з 26 грудня по 6 січня. У цей період проектується погода на рік. Кожний місяць розбиває на три частини: з 1 по10, з 10 по20, з 20 по 30 (31) число.

За його словами, листопад розпочався порівняно теплою погодою. В середині місяця значно похолодає і задощить. В кінці місяця можливий сніг.

Перші грудневі дні будуть помірно теплими, але вже буде відчуватиметьсь дух зими. Місяць принесе сніг та холодні вітри. Потеплішає перед Новим Роком. А от на новорічні та різдвяні свята буде холодно.

https://zakarpatpost.net