Прояви диявола чи нещасне кохання. Чому у маленькому місті повісилися троє підлітків

Місцеві жителі впевнені, що це «прояв діянь диявола», а поліція запевняє, що батьки не догледіли за дітьми.

У невеличкому місті Погребище Вінницької області менше ніж за місяць сталося одразу три самогубства підлітків. Місцеві жителі б’ють на сполох, не випускають дітей з дому та вважають, що все це прояви диявола.

ТСН.ua зв’язався з поліцією, знайомими та друзями підлітків та місцевою мешканкою Погребища Надією, яка розповіла, що люди у місті дійсно налякані і для такого невеликого населеного пункту це велика трагедія.

Що відомо про самогубців

Влад Марнопольський 17 вересня пішов з дому і в ніч проти 18 вересня скоїв самогубство. Хлопцю було лише 17 років, він навчався у медичному училищі та мав стати лікарем, як і його батьки. Мати Влада працює у місцевій полікліниці стоматологом.

За словами начальника Погребищенського вiддiлення полiцiї Володимира Гавриша, кримінальне провадження щодо Марнопольського було закрите, оскільки було встановлено, що самогубство він скоїв сам.

“Ніхто йому не допомагав та інші версії не були підтверджені. Схилення його до скоєння самогубства не підтвердилося. Предсмертної записки також не було виявлено”, – зазначили у поліції.