Якою буде сьогодні, 28 березня, погода на Закарпатті. Чи витимуть вночі собаки?

Сьогодні на Закарпатті буде досить тепло, але місцями дощитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +1, удень – +10 градусів. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці розпочнеться дрібний дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +1, удень – +9 градусів. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ.

У Волівці – -2 уночі і  +5 градусів удень. У Воловці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується дрібний сніг, у другій половині дня – дрібний дощ зі снігом, якому на зміну прийде дрібний дощ.

У Сваляві – -2 уночі і  +7 градусів удень. Хмарна погода протримається у Сваляві увесь день. Дрібний дощ, який вдень прийде на зміну дрібному мокрому снігові, продовжуватиме йти до пізнього вечора.

У Тячеві нічна температура становитиме +2, денна – +10 градусів. Протягом усього дня у Тячеві буде триматися хмарна погода. Удень розпочнеться дощ із грозою, а ввечері йому на зміну прийде дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +1, денна – +10. З ранку до самого вечора у Перечині небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ, який вдень прийде на зміну дрібному мокрому снігові, продовжуватиме йти до пізнього вечора.

У Великому Березному – вночі -1, удень – +8 градусів. Протягом усього дня у Великому Березному буде триматися хмарна погода. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора.

У Берегові та Виноградові – вночі – +1, удень – +10. Увесь день триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -2, вдень – +5 градусів. У Міжгір’ї хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується дрібний сніг, який у другій половині дня зміниться мокрим снігом. Увечері – дрібний дощ.

У Рахові буде уночі 0, вдень температура підніметься до +2 градусів. Весь день у Рахові буде хмарним. Уночі очікується сніг. Вранці – без опадів. У середині дня сніг розпочнеться знову і йтиме до самого вечора.

28 березня вшановується пам’ять мучеників Агапія, Пуплія та ін. Погоду цього дня передвіщають вода і птахи. У давнину помітили: якщо весняна вода тече повільно, то рік очікується важким. Якщо ж у цей день прилітають чайки, то можна чекати тепла. У наших пращурів був такий звичай: якщо цієї ночі почуєш, як виє собака, слід повернути подушку, щоб сон був хорошим.

zakarpatpost.net