Випадкова подія на весіллі показала, чого варті шлюбні обітниці. ВІДЕО

А як же «любити і берегти до кінця» та інші пафосні слова весільних клятв?

Вам, думаємо, було б дуже цікаво дізнатися, чому весільні оператори залишили цей фрагмент і навіть вмонтували його у відео з одруження Шайен і Лукаса Копешка.

Між Лукасом і Шайен справжня любов, ну, або її сучасна версія. У них збігаються художні смаки, багато спільних інтересів, гарне почуття гумору, та й реакція цілком непогана. Інакше замість веселого весільного відео були б репортажі з лікарні. Пара тільки-тільки встигла обмінятися кільцями і словами клятв, пройшла через церемоніал і розслабилася, з пивком в тіні. Як раптом.., інформує Ukr.Media.

Зрозуміли, що сталося? Величезна гілка впала у вельми вдалий чи невдалий момент, дивом нікого не зачепивши. Так, таке доповнення до весілля запам’ятаєш надовго, спільне спасіння від зовсім не ілюзорної небезпеки. Але є одна проблемка, яка і зробила відео вірусним. Що молодий чоловік, що дружина рятувалися окремо, навіть не зробивши спроби допомогти один одному. І це впадає в очі.

А як же «любити і берегти до кінця» та інші пафосні слова весільних клятв? Так, можна заперечити, що у них не було часу все продумати, діяли на рефлексах.

Але при повторному перегляді видно, що Лукас вважає за краще рятувати банку пива, а не прикривати від небезпеки дружину, та й Шайен навіть не подивилася в бік чоловіка, кидаючись врозтіч. Більшість глядачів в Інтернеті миттю перетворилися на злісних тролів, які тепер щосили потішаються над парочкою. Ось, мовляв, яка вона – сучасна любов і турбота в сім’ї. Рятуйся хто може і кожен за себе!

zakarpatpost.net