У Хусті нелюд жорстоко вбив косулю і викинув біля дороги. ФОТО 18+

Про це у соцмережі повідомив Миша Малета.

Наразі волонтери шукають людину, чи людей, які це зробили і навіть пропонують 10 тисяч гривень винагороди тим, хто повідомить імена вбивць.

Далі цитуємо без змін:

“Хто дасть достовірні імена цих НЕЛЮДЕЙ від мисливців Хустського УТМР винагорода 10000 грн, кожен повинен відповісти за свої вчинки❗️❗️❗️
Писати мені в лічне повідомлення!!!
Прошу максимально поширити❗️❗️❗️
ОБЕРЕЖНО! НА ФОТО ВСЕ ЖАХІТТЯ ЗЛОЧИНУ!

В окремих людей
немає нічого святого і тому називати їх й далі людьми язик не повертається. Перед самим Великоднем ці нелюди нещадно вбили вагітну самку оленя. Злочин трапився у Монастирці, в урочищі Медвежий. Мертву тварину знайшли місцеві неподалік дороги, ембріон, який був у її черевній порожнині, теж був мертвим. Браконьєри не просто нахабно познущалися над тваринами, вони цілком свідомо залишили свій «трофей» неподалік шляху, аби хтось знайшов його. Напевно у такий спосіб вирішили «самоствердитись» чи то «самореалізуватися». Однак, як на мене і на думку більшості, проявили себе більше як покидьки! Адже інакше їх ніяк не назвеш… Тож, треба покласти край незаконному полюванню і карати зловмисників зі всією строгістю закону! І чим скоріше, тим краще! До слова, цей випадок теж має бути на контролі правоохоронних органів і всіх відповідних служб, аби подібне не повторилося більше ніколи!!!” – йдеться у дописі.

Просто не вкладається в голову, яким нелюбом потрібно бути, аби позбавити заради втіхи життя невинне створіння… та ще й вагітну самку.

 

zakarpatpost.net