АНОНС. Грузин із липовими документами обікрав закарпатку, потрапив у аварію, а потім підкупив поліцейських

Однак за грати він все одно не сів 

Майже як у американських бойовиках. В Ужгороді, в самому центрі міста, на вулиці Фединця відбувалося ціле шоу, яке розіграв громадянин Грузії разом зі спільниками, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Вони наклали оком на автомобіль у центрі міста і вирішили пограбувати його власницю.

Подія сталася більше року тому, однак вирок у справі суд виніс лише нещодавно.

Було близько 14 години. Троє осіб на чорному «Ауді A4» припаркувалися неподалік «Мітцубісі», за кермом якого перебувала Галина (з етичних міркувань імена в матеріалі замінено). Тим часом  Гіві, аби відвернути її увагу, підійшов до водійської дверки і жестами почав показувати на ліве колесо, нібито воно спустило. За задумом жінка мала вийти з машини, а інший злодій тим часом повинен був поцупити її речі. Закарпатка справді повірила незнайомцю і вийшла з автівки. Тим часом інший смаглявий чоловік відкрив собі пасажирські передні двері і поцупив сумочку.

Якби вона була порожньою, можливо, Галина б і не надто занепокоїлась, але в ній було 13 тисяч гривень, 400 доларів, 220 євро, дорогі окуляри та парфуми, а також косметика. Загалом – більше ніж на 43 тисячі гривень.

Після цього грабіжники зникли… Жінка забила на сполох… а злодіїв помітив випадковий свідок, що саме проїжджав поруч і почав наздоганяти.

Що розповіла на суді жінка і що сказали самі грабіджники?

Який же вирок виніс суд?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 10 травня.

zakarpatpost.net