Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 19 травня

День на Закарпатті був багатим на події.

Весільний бізнес – справа  дуже цікава, вигідна і завжди актуальна, адже закарпатці – переважно люди традицій, а тому вступають у законний шлюб і одружуються. При цьому кожна пара хоче, аби день весілля був особливим, кращим, ніж у інших.  Але ті, хто причетний до сфери організації та проведення свят,  добре знають, скільки треба попрацювати, аби молодята і гості залишилися задоволеними, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тож сьогодні у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» ми говорили з декоратором і флористом Ангеліною Химич про весільну індустрію,  підготовку і оформлення залів та фотозон для святкування днів народжень чи будь-яких урочистостей,  моду на декорування та тематичні свята.

– Чи існує мода на кольори, на квіти в декоруванні? 

– Так. Щороку є якийсь тренд. Але завжди у моді класика. Кольори – білий, кремовий, пудровий, персиковий вибирають найчастіше, тобто пастельні світлі відтінки. Торік у мене багато весіль було марсалового (бордового) кольору. Добре, що клієнти прислуховуються до моєї думки та порад.

Прийшла в неділю баба Анця з церкви. Говорить щось, розказує, а реакції на неї ніякої. Син сидить на дивані і читає газету «Неділя Закарпатські новини», невістка поруч нігті фарбує, а онучка на підлозі у вайбері з подругою спілкується.

«Зараз як перну, та всі ся на ня попозераєте!» – подумала про себе баба і голосно випустила гази.

Чи то на гучний звук, чи то на страшний запах, на неї всі справді зреагували, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

«І не видите ня і не чуєте, такісьте заняті! – сердито пробубоніла стара. – А дідо де ся дів? Усе ня чекат на порозі і їсти просит, а тепер го ниє»

«У сусіда Циля, – відповів син. –  Донька му біціглі вчора купила, покликав нянька похвалитися».

«Но йсі хвальки, Бога їм милого,  як ми вже надоїли, – пробубоніла баба Анця. – Потя над хижов пролетит – хваляться, косиця у керті зацвіла – хваляться, куриця яйце знесла – хваляться».

Він став людям таким рідним, що вони  тут торгують сім’ями і проводять більшу частину життя

Кожен закарпатський ринок – ніби окреме місто у місті. Ужгородський на Краснодонців – теж не виняток. Там ніби інший світ, інша реальність… така нерозгадана і цікава, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Оскільки ринок знаходиться у досить віддаленому місці, купувати туди їде далеко не кожен. Але журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» вирішив вивчити життя ринку, дізнатися, що турбує тих, хто там працює, і тих, хто купує, що взагалі можна там придбати.

Маленький хлопчик з великою душею відмовився від шкільних перекусів, тільки б ситим був його улюбленець

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Іноді люди мають чому повчитись у тварин. І не дарма собака вважається взірцем вірності, адже він справді відданий господарю до останнього подиху і ніколи не зрікається його, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

На жаль, цього не можна сказати про людей.

Дехто не просто викидає своїх чотирилапих друзів на вулицю, як непотріб, але й намагається позбавити їх життя.

Цю історію газеті «Неділя Закарпатські новини» розповіла ужгородка Світлана Томишин. Жінка стала свідком людської жорстокості і в той же час безмежної любові.

Лікар-уролог та сексопатолог розповів про те, скільки чоловікам потрібно сексу, чи варто збільшувати статевий орган і чи шкідливо утримуватися від близькості

Чомусь про секс більш відверто говорять сучасні жінки, ніж чоловіки. Представники сильної статі часто соромляться озвучувати свої проблеми і скоріше йдуть говорити про них знахарю, ніж спеціалісту, від якого чекають чудодійного і миттєвого вирішення всіх інтимних неприємностей. У той же час деякі чоловіки просто цикляться на близькості….

Тож скільки сексу повинно бути в нашому житті? Чи шкідливо чоловікам утримуватися? Чи можна збільшити статевий орган за допомогою кремів, ботоксу та інших розрекламованих засобів? Чи варто вживати препарати для збудження протягом тривалого часу?

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили з лікарем-урологом, андрологом та сексопатологом Олегом ЧЕРНИЧЕНКОМ.

У видавництві «Карпати» побачила світ книга «Закарпатський теніс від витоків до наших днів»

Її автори – Василь Гаджега (ветеран спортивної журналістики, голова Закарпатської асоціації спортивних журналістів), Ілля Гулянич (двічі очолював обласну федерацію тенісу), Іван Маріонда (завідувач кафедри фізичного виховання УжНУ), Михайло Молнар (доцент названої кафедри). Це взагалі перша в Україні книжка, присвячена історії вітчизняного тенісу і десь двадцята з історії закарпатського спорту (першою була «Закарпаття у спортивному вимірі» В.Федака, а відтак – різні видання про футбол, волейбол, гандбол, шахи, спорт в окремих районах) , пише газета «Неділя Закарпатські новини».

У мережі з’явилися фото засніжених Карпат. Владивлав Соколовський опублікував припорожені білим покривалом гори у селі Ясіня Рахівського району.

“Бонусом до поїздки був раптово випавший вночі сніг.

Снігу було багато, місцями вище ніж по щиколотку. Дуже незвичайний стан природи … Квітучі білі дерева, зелена трава і сніг, який добре малював найдрібніші складки рельєфу”, – йдеться у дописі до світлин.

Традиції бувають різні. Але коли газету приносять додому – це, безумовно, чудова традиція.

Тож підтримайте її, і передплатіть газету «Неділя Закарпатські новини» для себе, своїх рідних чи друзів.

«Неділю» має читати кожна закарпатська родина.

В газеті ви знайдете багато цікавих та ексклюзивних матеріалів, які не прочитаєте більше ніде.

Газета «Неділя Закарпатські новини» продовжує вражати та дивувати своїх читачів не тільки цікавими новинами, але і дарує подарунки для своїх улюблених читачів!

Усі, хто передплатить газету «Неділя Закарпатські новини» на друге півріччя 2019 року та надішле квитанцію, візьме участь у розіграші 55 цікавих призів!

Передплатний індекс: 09653

Оформити передплату можна на своїй пошті, або у свого листоноші.

Передплатіть газету «Неділя Закарпатські новини» на друге півріччя 2019 року (на 6 місяців) та візьміть участь у розіграші призів!

Копію квитанції  про передплату надсилайте: 88000, м.Ужгород, пл.Корятовича, 2/6, газета «Неділя Закарпатські новини»

zakarpatpost.net