АНОНС. Удрізати серсаму тупим ножом! Чому жінки захищають ґвалтівників?

Досить таки давно у одній колективній розмові за келихом доброго закарпатського вина мова пішла про ґвалтівників. Один поважний чоловік, на кілька років старший за мене, обурливо і досить таки грубо висловився, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

– Я б таким серсаму відрізав тупим ножом!

– А чого так жорстоко? – запитала одна з присутніх жінок.

– Тому що такі нетрібні, що випросити собі не можуть. Он скільки жінок незадоволених страждають, а вони силою беруть інших! – відповів той.

Пройшло з десяток років, а може і більше, і от про кастрацію педофілів закон в Україні прийняли. За розбещення дітей пропонують винних каструвати (хімічно) та ув’язнювати на 15 років або довічно. На одному з телеканалів, і ця інформація є в Інтернеті, журналіст взяв коментар від жінки-юриста. І що ми чуємо? Жінка, уявіть собі, каже, що примусова кастрація злочинців – це порушення прав людини. Слів нема. І у першому, і в другому випадку на захист негідників стають жінки. Щось не так у нашому королівстві, друзі. Щось не так…

За першу половину 2019 року в Україні зґвалтували двісті дітей. П’ятдесят із них потім задушили. І цих нелюдів пробують захищати не бандити, а жінки. Чому? У чому причина? Невже ті жінки не усвідомлюють, що відбувається?

Але спочатку ще одна ілюстрація. Якось у одній із передач на телеканалі «Тиса» мова йшла про Довжанський замок і тубдиспансер, що розташований у цій пам’ятці історії та архітектури середньовіччя. Говорилося про те, що хворі із відкритою формою туберкульозу виходять вільно у село і засідають у кафе та ресторанах, яких довкола близько десяти. У ті самі місця потім ідуть діти та здорові жителі населеного пункту і наражаються на небезпеку заразитися страшною хворобою. Я висловився про те, що було б краще, якби хворим не дозволяли виходити за межі лікувального закладу. Саме так було раніше. Але лікар у студії, управлінець високого рівня, різко мені заперечив: адже це порушення прав хворих!

Що відбувається у нашому викривленому суспільстві?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 19 липня.

zakarpatpost.net