Шедевр кондитера довів наречену до сліз в день весілля.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Будь-яка дівчина мріє про ідеальне весілля. В цей значущий для неї день все має бути на висоті. І коли щось йде не так, то це сильно засмучує наречену і доводить її до сліз, інформує Ukr.Media.

Рене Девіс довго вибирала дизайн весільного торта і коли нарешті визначилася, то тепер постало питання про хорошого кондитера. Такого майстра їй порадили знайомі.

Наречена показала на фотографії незвичайний дизайн торта: на самій верхівці сидів павич, а його хвіст спускався вниз, і далі він переростав у капкейки. Кондитер сказав, що зможе повторити такий шедевр і узяв 300 доларів завдатку.

Рене не сумнівалася в майстрі, адже її рекомендували як гарного професіонала. І була впевнена, що двох’ярусний шедевр вийде.

І ось настав довгоочікуваний день і нареченій привезли торт. Коли вона його побачила, то просто обімліла і втратила дар мови. Вона подумала що це чийсь злий жарт. Замість граціозного синьо-блакитного павича сиділа якась жовто-зелена жахлива курка з незрозумілим хвостом. І окремо від торта стояли такі ж страшні капкейки. До того ж колір десерту був не білий, а жовтий.

Але це ще не все. Через пів години після відходу кондитера у незрозумілої птиці відлетіла голова. Рене зателефонувала горе-майстру і сказала, щоб вона повернула їй гроші. Але отримала відмову. Ще дівчина запитала, чому колір торта не збігається, на що кондитерка відповіла, що у неї не вийшло нанести помадку, тому вона вирішила намазати вершковий крем.

Молодята були затьмарені такою подією. Вони поїхали в магазин і купили два простих тортів, а то гості не зрозуміли б десерт з птицею без голови.

Після того як Рене написала цю прикру історію в фейсбуці, кондитерка повернула їй всю суму.

Попри таке непорозуміння з тортом, весільне торжество пройшло чудово. До речі, до цього зіпсованого десерту так і не доторкнулися, його просто викинули.

zakarpatpost.net