Газета «Неділя» змінює назву на «Ясно»

Протягом 16 років газета «Неділя Закарпатські новини» вражала, дивувала закарпатців, робила все для того, аби ви були в курсі всіх інформаційних подій у області.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Ми започаткували унікальні проекти, аналогів яким немає ніде не лише в області, але і в Україні. Це і «Лідер року», і «Виливові люди. ТОП-100», і «Успішні жінки»,  і театральний фестиваль «Монологи над Ужем», і зустрічі з успішними та відомими людьми, і багато іншого. І все заради вас, наші любі читачі!

Ми й надалі вдосконалюємося і будемо втілювати в життя нечувані досі проекти. Але зараз буде ще цікавіше і більш масштабно!

Змінити назву газети нас спонукала ваша любов і прихильність.

Тож щоб і надалі бути в курсі всього, що відбувається в області,  в Україні та світі, аби читати наші ексклюзивні матеріали, які ви не знайдете більше ніде, передплачуйте газету «Ясно» на 2020 рік.

Передплатити її можна у всіх поштових відділенням, або у свого листоноші.

Передплатні індекси: 76300, 76076

Нова, яскрава, цікава газета із усіма кольоровими сторінками стане ще досконалішою і цікавішою, ніж раніше. Тут ви знайдете надихаючі розповіді про життя відомих людей, історії зцілення, матеріали про те, як зробити своє життя більш успішним, як уникнути розчарувань та бути щасливим, гороскоп, кримінал та багато іншого.

А ще ми підготували всім, хто передплатить газету «Ясно» на рік за індексом 68094 подарунок – абсолютно безкоштовно протягом усього терміну передплати кожен із вас отримуватиме газету «Домашня кулінарія».

Залишайтеся з нами і нехай у вашому житті усе буде ясно!

zakarpatpost.net