Кросівки «Asics»: філософія здорового способу життя у високотехнологічному виконанні

Японский бренд Asics відомий у всьому світі, як виробник висококласної спортивної екіпіровки. Сама назва «Asics» − це абревіатура вислову «в здоровому тілі – здоровий дух», перекладеного на латинь. Такий девіз цілком виражає філософію марки, яка виготовляє широкий спектр продукції, як для професіоналів, так і для спортсменів-любителів. Особливою популярністю серед товарів «Asics» користуються кросівки: саме з них починала свою діяльність компанія, і саме лінійкам саме цього спортивного взуття вона приділяє найбільшу увагу.

Технології «Asics» у кросівках для різних видів спорту

Окрім знаменитих бігових кросівок (є різні специфікації − марафон, зимовий біг, трейл, біг по асфальту і т.д.), фірма виготовляє кросівки для спортивної ходьби,  тенісу (в т.ч. настільного і бадмінтону), спортивної боротьби, волейболу, тренувань у спортзалі. Моделі кожної із лінійок оптимально пристосовані до навантажень відповідно до виду активності.

Для тих, хто займається спортом нерегулярно, і вважає за краще включатись у різноманітні види активності, «Asics» створили універсальні кросівки, які підходять для середньої інтенсивності занять.

Кросівки «Asics» відзначаються комфортом, легкістю та хорошими ортопедичними характеристиками – наданням правильного положення стопи під час занять спортом в залежності від особливостей анатомії стопи власника взуття. Завдяки гелевій підошві  особливої конструкції спортсмени можуть не хвилюватись за свої суглоби і зв’язки: вона гасить удари і пом’якшує навантаження, так що тренування або змагання будуть результативними і безпечними.

Взуття «Asics» − вибір чемпіонів і тих, хто хоче стати ними

Марка «Asics» є офіційним постачальником екіпіровки для різних видів спорту. Так, бренд є офіційним постачальником Федерацій легкої атлетики Японії, Франції, Італії, Північної Кореї, Ірландії та Нідерландів.

Федерації тріатлону Японії, Швейцарії і Німеччини надають перевагу саме цьому виробнику.

Продукція бренду в пошані Федерації спортивної боротьби Японії, США, Південної Кореї, Канади.

Крім того, «Асікс» виступають спонсорами і забезпечують екіпіруванням велику кількість успішних волейбольних команд, а також успішних тенісистів, спринтерів і марафонців.