У пари, що купила собі скелет на річницю весілля, викрали його

У британському місті Сандбач сім’я посадила на галявині перед своїм будинком «коронавірусний» скелет в захисному костюмі і з дезинфікуючим обладнанням. На манекені висіла табличка «Карантин» з емблемою пива, а поруч зі скелетом встановили надгробок. Такий вчинок дуже розлютив сусідів, пише The Sun.

Роббі Пул і його батьки Дейв і Джулі дали манекену ім’я Арчі. Сім’я одягала його в різні костюми. Спочатку скелет купили, щоб відзначити річницю весілля пари. Однак сусіди, співробітники Національної служби охорони здоров’я, попросили прибрати манекен і надгробок з вулиці.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

«Ви цілком можете вважати це жартом, але якби ви знали, як зараз переживають і бояться медики, особливо в реанімаціях, то жахнулися б цього, як і того, що зараз знаходиться у вас в саду», – написали сусіди. Пули їх не послухали і залишили манекен на галявині. Вночі його вкрали.

Роббі опублікував пост в соцмережі, закликаючи зловити злодія, проте його  облаяли користувачі. Один з них сказав: «Можливо, якби ви втратили когось через цей вірус, то не знайшли б це таким смішним або розумним. Бажаю вирости». Співробітники поліції заявили, що розслідують крадіжку. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост