Чоловік закохується в жінку тільки після сексу

Як не виглядати доступною і в той же час не «перетримати» чоловіка? Про це та багато іншого розповіла  сімейний психолог, консультант з особистісних стосунків, директор агентства знайомств «Я і ти» Олена Кузнєцова.

Кохана, приходь на сінник

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

– Доведений факт, що чоловік закохується в жінку по-справжньому лише після сексу, але це зовсім не означає, що потрібно лягати з ним у ліжко вже під час першого побачення, – застерігає Олена Кузнєцова.

При цьому вона відзначила виданню «Аргументи і фанти», що нерідко чоловіки ініціюють секс відразу після вашої першої романтичної вечері – вже так влаштована сильна стать. Для них мужність і сексуальність нероздільні: «Я мужик, значить я можу». При такому підході до питання, чоловік завжди провокує жінку на інтим. Якщо вона «повелася» – добре, якщо ні – він переживе.
Чоловіки – візуали. Для них жінка – сексуальний об’єкт. Представники сильної статі за зовнішністю прекрасної статі одразу визначають, підходить їм жінка чи ні. І якщо так, то перша думка, – переспати з нею. Але при першому побаченні жінці усе ж краще відмовитися від пропозиції «піти на сінник». Тоді чоловік, як би він не хотів свою пасію, оцінить її недоступність, вона стане для нього ще більш бажана. Повний текст новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост