Пішов купити курити, а довелось іти знімати побої: закарпатський пенсіонер розповів подробиці нападу на нього прикордонника. ВІДЕО

Цими днями мережу облетіла обурлива новина про побиття 22-річним прикордонником 64-річного чоловіка. Подія трапилася у Великому Березному.

Наразі нападника відсторонили від роботи. У поліції відкрили кримінальне провадження та передали матеріали справи у Державне бюро розслідувань.

  • Золотце, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Відео опублікував Суспільний.

8 червня близько 5-ї ранку Василь Гайданка пішов у місцевий магазин, щоб купити цигарки. Там були два хлопці-прикордонники. вони запропонували випити газованої води. алкоголю, за його словами, не вживали.

«Дядя Вася, випийте стаканчик «Тархуна» з нами». Я відповів: «Та раді Бога»! Я бачив, що трошки чоловік неадекватний. Та думаю, краще не відмовляти йому. Я взяв пачку сигарет та й пішов додому. А тут ні з того ні з сього, цей молодик підбігає. Бах! Я не зрозумів, що сталося», – каже Василь Гайданка.

На наступний день чоловік прийшов до проліклініки знімати побої.

Відео побиття опублікував у мережі Facebook місцевий мешканець, учасник АТО, Владислав Пугінський. Чоловік після побаченого прийшов до відділення поліції у Великому Березному.

«Прийшли близько 20-ти свідомих хлопців. То мене сильно потішило, що є в нас ще люди, котрі можуть вийти і вступитися за пенсіонера. Я ще особисто написав заяву до поліції, щоб мене долучили до справи, як заявника. Щоби мою публікацію долучили до справи. І щоби я міг дивитися, як буде наповнюватися ЄРДР. Як вони будуть вносити відомості, і як буде слідство йти», – зазначив Владислав Пугінський. Більше енксклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост